Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).


Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

JP MODELS s.r.o.
IČO: 26082799
se sídlem J.Srnky 2418, 397 01 Písek

Kontaktní e-mail: info@jpmodels.cz


Jaké údaje, proč a jak dlouho sbíráme

Zaslání PDF knížky

Na základě vašeho souhlasu sbíráme vaši e-mailovou adresu, abychom vám mohli poslat PDF knížku do e-mailu.

Údaje uchováváme po dobu 30 dní.

Zasílání newsletterů

Pro účely zasílání e-mailových novinek sbíráme vaši e-mailovou adresu. Pokud nejste našimi zákazníky, pak vám newslettery zasíláme pouze na základě vašeho souhlasu. Jste-li našimi zákazníky, pak vám newsletter zasíláme v rámci oprávněného zájmu. Ze zasílání se můžete odhlásit v každém e-mailu.

Údaje uchováváme po dobu 5 let.

Dotazy a poptávka

V dotazovém a kontaktním formuláři od vás sbíráme vaše jméno a e-mail, abychom v rámci budoucího plnění smlouvy mohli zodpovědět vaše dotazy a poptávku produktů.  Údaje uchováváme po dobu 1 roku.

Objednávka

V rámci plnění smlouvy od vás dále sbíráme vaše jméno, e-mail, telefon, dodací a fakturační adresu, případně název firmy a IČO, abychom mohli vyřídit vaši objednávku. A dále jsme povinni ze zákona vystavovat a archivovat daňové doklady.

Vaše kontaktní údaje nutné pro doručení zásilky uchováváme po dobu 2 let. Dobu uchovávání daňových dokladů stanovuje zákon.


Kdo údaje zpracovává

JP MODELS s.r.o. (IČO 26082799, se sídlem J.Srnky 2418, 397 01 Písek) jako provozovatel webu.

Mgr. Martin Domes (IČO 71922105, se sídlem Babice nad Svitavou 410, 664 19 Babice nad Svitavou) jako správce webu.

SmartSelling a.s. (IČO 29210372, se sídlem Netroufalky 797/5, Bohunice, 625 00 Brno) jako provozovatel aplikace pro zasílání e-mailů.

Be & Pe Services s.r.o. (IČO 60622768, se sídlem Dobev – Oldřichov 70, PSČ 397 01) jako zpracovatel účetnictví.

Česká pošta Česká pošta, s.p. (IČO 47114983, se sídlem Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha 1) jako dopravce.

PPL CZ s.r.o. (IČO 25194798, se sídlem K Borovému 99, Jažlovice, 251 01, Říčany) jako dopravce.

Geis Parcel CZ s.r.o. (IČO 63077051, se sídlem Zemská 211/I, 337 01 Ejpovice) jako dopravce.


Soubory cookie

Při procházení webových stránek měříme například, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.


Na co máte právo

  • Můžete se dotázat, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.
  • Můžete požádat o ukončení zasílání e-mailových zpráv. Sami se pak můžete kdykoliv odhlásit v zápatí jakéhokoli e-mailu.

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.


Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 20.5.2018.

PDF knížka: Umíte si vybrat dobré servo?

PDF knížka ZDARMA Umíte si vybrat dobré servo?

Dostanete pouze 1 e-mail s PDF knížkou. Vaši adresu uchováme po dobu max. 30 dní. Jak údaje chráníme »

© JP models s.r.o. | ochrana osobních údajů

Vytvořil MD webdesign - tvoříme obchodně úspěšné weby

Top